Hersenwerk voor Honden?

hersenwerk-franka

 

Wil je weten welke denkspellen er het beste geschikt zijn voor je hond, op welke materialen hij wel of niet goed reageert, wanneer je kunt zien of het hem teveel wordt, hij moe of gestrest begint te worden, hoe je spelletjes opbouwt en het leuk en afwisselend houdt?

Tijdens een privéles aan huis begeleid ik jou hierbij wanneer je samen met je hond op ontdekking gaat. Ik leer je de signalen van je hond te begrijpen, ik leer je hoe je het het beste aan kunt pakken zonder je hond te frustreren en het vooral leuk houdt.

Wij zijn geneigd al snel te grote stappen te willen zetten en te denken dat de hond het wel begrijpt. Het zal je verbazen dat een hond de wereld toch echt anders ervaart en een voor ons simpele opdracht voor de hond toch echt te veel van het goede kan zijn.

aan het einde van de les heb je een goed beeld gekregen, weet je dat je geen dure spellen hoeft aan te schaffen maar gewoon alledaagse artikelen van een handdoek tot een wasmand vol met wc rollen een fleece snuffelkleed en oude kleding.

Nieuwsgierig geworden?

Geef je snel op voor een privéles en ik ga je het allemaal laten ervaren!

Ik ben gediplomeerd begeleider Hersenwerk voor Honden.

 

 

 

 

Judith Köhler

Ik ben Judith Köhler en ik ben eigenaresse van Anders & Meer Huisdierzorg. Naast het bieden van een uitlaatservice, neem ik ook graag de verzorging van uw huisdier over tijdens uw afwezigheid. Ik richt me op dieren die 'anders' zijn en daarmee ook andere verzorging nodig hebben. Dit kan door gedrag komen, maar ook door medische redenen.