Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice Anders & Meer

Boris

Wij Bieden

  • Individuele wandelingen op maat
  • Wandelingen met kleine groepjes ( max. 3 / 4 tegelijk)
  • Gediplomeerde begeleiding met ervaring
  • Gedegen kennis om verantwoord te kunnen werken met alle type honden en ruime ervaring met Hoog Risico honden en honden met probleemgedrag.

 

Hondenuitlaatservice op maat

Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om gebruik te willen maken van een uitlaatservice maar wie past er het beste bij u en uw hond?

Wij werken individueel (een op een) of met maximaal 3 tot 4 honden tegelijk waarbij we rekening houden met de leeftijd, gedrag, een mogelijk gedragsprobleem, kan de hond los of niet, ziekte of blessure. Bij pups houden we rekening met de leeftijd, voorkomen we overbelasting en houden we rekening met de socialisatieperiode en ervaringen die de pup op zal doen. Alle situaties die de pup zal meemaken worden op een vakkundige manier zorgvuldig begeleid. Honden die niet los kunnen worden aan een lange sleeplijn met veel vrijheid meegenomen. Tijdens de wandelingen wordt er intensief gewandeld, een denk- speur of balspelletje gedaan en bij oudere of geblesseerde honden doen we het uiteraard rustig aan! Aandacht bij de honden staat bovenaan er wordt dus niet gerookt, gebeld of gepraat met eventuele voorbijgangers zonder nog toezicht te hebben op de hond.

Wij staan voor een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een gedegen kennis.

Anders & Meer wil graag alle hondeneigenaren met uiteenlopende type honden de gelegenheid geven gebruik te maken van onze diensten. Wij stellen ons graag flexibel op en denken graag mee in het vinden van de juiste oplossing voor uw hond. Wij zijn er voor de mensen die alleen het beste willen voor hun dieren.

Wij leveren exclusief maatwerk passend voor u en uw hond.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw wensen, gedragingen of beperkingen van uw hond(en) en wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Ook heel belangrijk in dit gesprek is of u er een goed gevoel bij heeft voor u daadwerkelijk beslist met ons een overeenkomst aan te gaan. Op de overeenkomst staan de gemaakte afspraken en gelden de algemene voorwaarden waar u en ik voor tekenen. U krijgt een getekend exemplaar mee.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Adres: Plantagebaan 156 Wouwse plantage
Telefoon: 06-22233476
Email: info@anders-en-meer.nl
K.v.k: 57883505
Btw nr: 185831928 B01