Huisdierverzorging

Huisdierverzorging Anders & Meer

Anders & Meer biedt verschillende mogelijkheden aan om uw dieren tijdens uw vakantie of ziekte vakkundig en liefdevol te verzorgen zonder dat u ze elders hoeft onder te brengen en uw dieren in eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Het voordeel hiervan is dat de dieren op deze manier geen stress ondervinden , u geen verplichtingen heeft wat vaccinaties aangaat , u per bezoek betaalt en dus niet per dier!
De huisdierverzorging bestaat uit de algehele verzorging van de dieren zoals u die wenst. Heeft uw dier medicatie dan is dat ook geen probleem voor ons. De post ruimen wij dagelijks voor u op, verzorgen de planten en de tuin en zetten de container tijdig aan de straat.

Ik heb in het verleden ruime ervaring opgedaan als Asiel/Pensionmedewerkster, bezit de benodigde papieren voor dit werk en weet uit ervaring dat veel dieren zich niet prettig voelen in de drukte van een pension. Voor die dieren heb ik de mogelijkheid deze bij u thuis te verzorgen,  de benodigde aandacht te geven en indien nodig medicatie toe te dienen.

Wij streven er naar zo flexibel mogelijk te zijn dus als u zelf nog andere wensen of verzoeken heeft dan horen wij dit graag van u!

 

kat hond konijn hamster anders en meer

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw wensen, alles over uw dieren en wat ik voor u zou kunnen betekenen. Ook heel belangrijk in dit gesprek is of u er een goed gevoel bij heeft voordat u beslist de zorg van uw dieren uit handen te geven. Wanneer u met ons een zorgovereenkomst afsluit nemen we alles voor u vertrekt nog uitvoerig door totdat we beiden zeker zijn dat alles duidelijk is en u met een gerust hart kunt vertrekken!

Op de overeenkomst staan de gemaakte afspraken en gelden de algemene voorwaarden die we beiden ondertekenen, u krijgt een getekend exemplaar mee.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of als u meer informatie wenst.

Adres: Plantagebaan 156 Wouwse plantage
Telefoon: 06-22233476
Email: info@anders-en-meer.nl
K.v.k: 57883505
Btw nr: 185831928 B01