Huisdierzorg

Anders & Meer biedt verschillende mogelijkheden aan om je dieren tijdens je vakantie of ziekte vakkundig en liefdevol te verzorgen zonder dat je ze elders hoeft onder te brengen en de dieren in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Het voordeel hiervan is dat de dieren op deze manier geen stress ondervinden , je geen verplichtingen hebt wat vaccinaties aangaat , je per bezoek betaalt en dus niet per dier!

In het verleden heb ik ruime ervaring opgedaan als Asiel/Pensionmedewerkster, bezit de benodigde diploma's voor dit werk en weet uit ervaring dat veel dieren zich vaak niet prettig voelen in de drukte van een pension. Voor die dieren heb ik de mogelijkheid deze bij je thuis te komen verzorgen,  de benodigde aandacht te geven en indien nodig medicatie toe te dienen.

Anders & Meer Huisdierzorg kat 1
anders-en-meer huisdierverzorging (4)
anders-en-meer huisdierverzorging (1)
anders-en-meer huisdierverzorging (3)
anders-en-meer huisdierverzorging (2)

De huisdierverzorging bestaat uit de algehele verzorging van de dieren zoals jij die wenst. Heeft je dier medicatie dan is dat ook geen probleem voor mij. De post wordt dagelijks van de mat of uit de brievenbus gehaald, krijgen de planten indien nodig af en toe water en  wordt de vuil container tijdig aan straat gezet.

Je kunt uit diverse tarieven kiezen die oplopen van een kort bezoek tot een lang of uitgebreid bezoek, of meerdere bezoeken per dag. Combinaties hiervan zijn uiteraard ook mogelijk en is afhankelijk van de hoeveelheid werk en aandacht die de dieren nodig hebben.

Ik streef er naar zo flexibel mogelijk te zijn dus als je zelf nog andere wensen of verzoeken hebt dan hoor ik dit graag van je!

 Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid je wensen, alles over de dieren en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ook heel belangrijk in dit gesprek is of je er een goed gevoel bij hebt voordat je beslist de zorg van de dieren uit handen te geven. Wanneer je met mij een zorgovereenkomst afsluit nemen we alles voor vertrek nog uitvoerig door totdat we beiden zeker zijn dat alles duidelijk is en je met een gerust hart kunt vertrekken!

Op de overeenkomst staan de gemaakte afspraken en gelden de algemene voorwaarden die we beiden ondertekenen, je krijgt een getekend exemplaar mee.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of als je meer informatie wenst.

                            Wil je alleen het beste voor je dieren? dan staat Anders & Meer graag voor je klaar!

Bel +31 (0)6 222 33 476

Contactgegevens

Anders & Meer
Judith Köhler
Telefoon 06 222 33 476
Email info@anders-en-meer.nl

KvK 57883505

Aangesloten bij

anders-en-meer.nl | aangesloten bij Dibevo