Nieuwe website!

anders-en-meer-logov2

 

Eindelijk is het dan zover de nieuwe website is klaar!

Hier en daar zal er gerust nog wat inhoud gaan veranderen maar ik ben voorlopig tevreden. Wat ik vooral met jullie wil delen is mijn passie en liefde voor dieren middels deze vernieuwde website. Hoe ik te werk ga, hoe ik naar de dingen kijk, wat mijn ervaringen zijn en waarom ik doe wat ik doe op de manier zoals ik het doe en of dit is waar jullie je in kunnen vinden. Jullie zijn tenslotte op zoek naar een betrouwbare dienst waar je met een gerust hart je dieren aan over kunt laten, toch?

Zelf hou ik niet zo van mooie verkooppraat, zoveel mogelijk recenties scoren en heel de dag reageren op facebook, twitter, instagram en al die andere kanalen waar je populair op moet zien te worden. Natuurlijk hoor ik graag of klanten tevreden zijn dit bespreek ik regelmatig via een persoonlijke weg. Om ze vervolgens te vragen of ze dit dan vooral ook even op al die kanalen zoals marktplaats, facebook etc. etc. willen zetten vind ik dan weer wat opdringerig. Hier moet ik mijn weg nog een beetje in zien te vinden want ik begrijp ook dat de mensen die op zoek zijn naar een helpende hand voor hun dieren graag willen weten met wie ze te maken hebben en hoe de klantervaringen zijn.

Wat voor sommigen nieuw kan zijn is het gegeven dat naast de trouwe club honden die ik dagelijks mee op pad neem, ik me steeds meer ben gaan richten op de minder makkelijke honden. Betekent niet dat de trouwe lobbessen niet meer welkom zijn, nee iedereen is natuurlijk welkom maar wat ik belangrijk vind is dat honden van een bepaald ras of honden die heel erg bang of onzeker zijn ook een kans moeten krijgen met een uitlaatdienst mee te gaan. Hiervoor is toch wel een bepaalde expertise nodig en de mogelijkheid op zich. Je kunt deze honden niet zomaar in het diepe gooien en met een groep mee op pad sturen. Daarbij zul je je ook echt af moeten vragen of de persoon die jou hond meeneemt wel echt goed inzicht heeft in hondengedrag en signalen. Ook zul je je plan van aanpak soms ter plaatse moeten herzien en als je daar geen tijd of geduld voor op kunt brengen wat dan? Ik vind het heerlijk om dit soort uitdagingen aan te gaan en als je dan vervolgens een hond ziet opbloeien…geweldig mooi!

Leerzame lessen en denkspelletjes voor honden aanbieden is ook nieuw bij anders & Meer. Ook hier werk ik op een manier waarbij deze aan zal sluiten op de wensen en mogelijkheden van baas en hond. Puur maatwerk dus wat wordt gegeven door middel van prive coaching aan huis.

Alle overige dieren worden ook nog steeds liefdevol aan huis verzorgd tijdens de vakanties en zijn zeker zo welkom. Steeds meer mensen ontdekken het gemak dat hun dieren professioneel aan huis verzorgd kunnen worden en ze deze niet naar een druk pension hoeven te brengen. Bijkomend voordeel is dat dagelijks iemand de post weglegt, de planten water geeft en de containers aan straat kan zetten.

Ik wens jullie veel leesplezier en hopelijk tot ziens!

Judith Köhler

Anders & Meer

 

 

 

 

 

 

 

Judith Köhler

Ik ben Judith Köhler en ik ben eigenaresse van Anders & Meer Huisdierzorg. Naast het bieden van een uitlaatservice, neem ik ook graag de verzorging van uw huisdier over tijdens uw afwezigheid. Ik richt me op dieren die 'anders' zijn en daarmee ook andere verzorging nodig hebben. Dit kan door gedrag komen, maar ook door medische redenen.