Uitlaatservice

Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om gebruik te willen maken van een uitlaatservice. Maar wie past er het beste bij jou en je hond?

Je geeft je trouwe viervoeter toch niet zomaar uit handen?

Werken vanuit passie en gevoel voor dieren. Voor mij staan kennis van zaken, gespecialiseerde scholing, kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en het welzijn van dieren centraal. Hierdoor ben ik mijn werkwijze door de jaren heen steeds meer gaan aanpassen en verbeteren zodat het voor iedere hond een ontspannen uitje blijft en er voldoende tijd en aandacht is voor iedere hond. Er wordt voortdurend gekeken of jou hond of de honden onderling het wel naar hun zin hebben en hier pas ik de wandeling op aan.

IMG_9616.1jpg

Veiligheid voorop

De honden worden apart vervoerd in veilige autokennels waarbij ik zowel de kenneldeur als de bovenzijde met een gaaspaneel heb laten uitvoeren om te zorgen voor een goede luchtcirculatie in iedere ruimte. Dit is noodzakelijk. Waarom? Omdat er nog maar een kleine ruimte overblijft tussen de kenneldeuren en de achterdeuren wanneer deze sluiten. Er is bewust gekozen geen kennels meer boven elkaar te plaatsen omdat je zo nooit voldoende frisse lucht toe kan voeren aan ieder verblijf met alle risico’s van dien. Tevens heb ik voor hele grote honden of honden die niet graag een kennel instappen een veilige open ruimte gerealiseerd. De bus is voorzien van airconditioning en een apart regelbare ventilator voor de honden.
Er is een EHBO kit aanwezig en altijd voldoende water.

Kan jouw hond elders niet terecht?

Ik richt mij in het bijzonder ook op honden die elders niet terecht kunnen bijvoorbeeld vanwege hun gedrag, leeftijd, (hoog risico) ras, gezondheid, ze niet sociaal zijn, zich niet prettig voelen tussen teveel honden, onzeker of angstig zijn

Ook voor puppy’s bied ik diverse mogelijkheden aan wanneer je weg moet en de pup nog niet zo lang alleen kan zijn.
Wanneer je problemen zoals slopen, blaffen of het ontwikkelen van verlatingsangst wilt voorkomen is het cruciaal in de opvoeding het alleen zijn goed op te bouwen. Wanneer je dit al gelijk goed begeleid voorkomt dit een hoop ellende later.

Individueel of kleine groepjes

Ik werk individueel (een op een) of met maximaal 3 tot 4 honden tegelijk waarbij ik rekening hou met iedere hond zijn behoeften, mogelijkheden en gedrag. Uiteraard staat veiligheid voorop, honden die niet sociaal zijn of een gedragsprobleem hebben worden individueel uitgelaten.

Bij pups hou ik rekening met de leeftijd, voorkom ik overbelasting, ben ik mij bewust van zijn socialisatieperiode en ervaringen die de pup op zal doen. Alle situaties die de pup zal meemaken worden op een vakkundige manier zorgvuldig begeleid op een positieve leuke manier!

Honden die niet los kunnen worden aan een lange sleeplijn met veel vrijheid meegenomen. Indien mogelijk samen met nog een aantal honden maar ook hier gelden weer een aantal puntjes of dit kan of niet. Er gaat maximaal 1 aangelijnde hond met een groepje mee. Ook hier hanteer ik uitsluitend maatwerk en kijken we per individu wat de mogelijkheden zijn.

Oprechte aandacht voor uw geliefde viervoeter

Tijdens de wandelingen wordt er intensief en met aandacht voor de honden gewandeld, een denk- speur of balspelletje gedaan en bij oudere of geblesseerde honden doe ik het uiteraard rustig aan!
Het kan dus voorkomen dat jou hond de ene keer met een of meerdere andere honden mee wandelt en de andere keer individueel wordt uitgelaten. Dit is geheel afhankelijk welke honden er staan ingepland.

Altijd maatwerk

Anders & Meer wil graag alle hondeneigenaren met uiteenlopende type honden de gelegenheid geven gebruik te maken van de diensten. Ik stel mij graag flexibel op en denk graag mee in het vinden van de juiste oplossing voor jou hond. Ik ben er voor de mensen die alleen het beste willen voor hun dieren.

Ik lever uitsluitend maatwerk passend voor jou en je hond.

anders-en-meer.nl | uitlaatservice

Bel +31 (0)6 222 33 476

Contactgegevens

Anders & Meer
Judith Köhler
Telefoon 06 222 33 476
Email info@anders-en-meer.nl

KvK 57883505

Aangesloten bij

anders-en-meer.nl | aangesloten bij Dibevo